Обука наменета за граѓански организации за мобилизирање ресурси од бизнис секторот

Во рамки на проектот Креирање на овозможувачка средина за финансиска одржливост на граѓанските организации финансиран од Европската Унија, здружението Конект организира обука за граѓанските организации за мобилизирање ресурси од бизнис секторот.

За обуката што ќе се одржи во Скопје на 19.12.2014 потребно е да пријавите учество со праќање на пополнет Формулар за аплицирање на konekt@konekt.org.mk најдоцна до 16.12.2014 год.

Advertisement