Инфо Семинар прекугранична соработка на ИПА Македонија-Бугарија 2014-2020

ЦИСР денеска со свој претставник присуствуваше на Инфо Семинарот организиран од страна на Техничкиот Секретаријат на ИПА програмата за прекугранична соработка помеѓу Македонија и Бугарија во Сандански.
На семинарот беше претставена програмата 2014-2020 и можностите за аплицирање и поднесување на проекти во рамките на четирите приоритетни оски.
Наскоро ќе ги објавиме презентациите во електронска форма на нашата интернет страна како и на нашиот посебен блог наменет за прекугранична соработка.

Со почит,
Тимот на ЦИСР

IMG_2709

IMG_2708

Advertisement