Среќен 3-ти роденден Скопје НаТочак!

Голема подршка од страна на ЦИСР за 3 годишниот роденден на критична маса за Скопје велосипедски град!

Скопје не може да биде веле-град без најпрво да стане вело-град. Затоа продолжуваме понатаму. Среќен 3-ти роденден Скопје НаТочак!

Датум: Среда, 27.07.2015
Почеток: 17:30, паркингот пред Зоолошка

Крај: Роденденски пикник

———————————————————————
Facebook настанлинк

Промотивни материјалилинк
РутаРоденденска
Na tocak poster final
Advertisement