Нов портал за информации – „CBCINFOMK – Информативна Кампања за Прекугранична Соработка„

Почитувани,

во рамките на проектот на ЦИСР насловен „Информативна Кампања за Прекугранична Соработка„креиран е нов интернет портал каде што сите информации и активности на проектот ќе бидат достапни до јавноста: cbcinfomk.wordpress.com .

 

Останете со нас и следете ги нашите активности!

 

 

Advertisement