“Across Borders [2]” Writing Competition

ENG version The Center for research, cross-border cooperation and development (CRCD) launched before the summer holidays a writing competition entitled “Across Borders”. We are starting autumn with… Read more ““Across Borders [2]” Writing Competition”

Advertisement

Повик ИПА2 CSO

ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ ИНТЕРЕС ОД ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ Овој повик се однесува на сите граѓански организации во Република Македонија кои имаат интерес да придонесат кон создавање на вистинско… Read more “Повик ИПА2 CSO”

Практикантска работа во Македонското Здружение на Млади Правници

МЗМП спроведува практикантската програма во соработка со своите партнери – Судовите во Република Македонија, Здружението на јавните обвинители, Народниот правобранител, Комисијата за заштита од дискриминација и индивидуални… Read more “Практикантска работа во Македонското Здружение на Млади Правници”