Kонсултативна средба со граѓанскиот сектор – IPA TAIB 2011

Генералниот секретаријат – Одделение за соработка со невладини организации на 18.11.2014 година (вторник) од 10:00 до 11:30 часот, во Дебатната сала на Владата на Република Македонија, организира… Read more “Kонсултативна средба со граѓанскиот сектор – IPA TAIB 2011”