Инфо Семинар прекугранична соработка на ИПА Македонија-Бугарија 2014-2020

ЦИСР денеска со свој претставник присуствуваше на Инфо Семинарот организиран од страна на Техничкиот Секретаријат на ИПА програмата за прекугранична соработка помеѓу Македонија и Бугарија во Сандански.… Read more “Инфо Семинар прекугранична соработка на ИПА Македонија-Бугарија 2014-2020”