ПОВИК ЗА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА УЧЕСТВО ВО ПРОЕКТГРАЃАНИТЕ ВО СОБРАНИЕТО: ЗАКОНОДАВНИ ИНИЦИЈАТИВИ ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА

  Краен рок за пријавување: 15 март 2016 Датуми за селекција: 25 март – потесен круг; 20 април финална селекција Времетраење на проектот: 01 декември 2015– 30… Read more “ПОВИК ЗА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА УЧЕСТВО ВО ПРОЕКТГРАЃАНИТЕ ВО СОБРАНИЕТО: ЗАКОНОДАВНИ ИНИЦИЈАТИВИ ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА”

Advertisement

TACSO обука на тема “Раководење и спроведување на ЕУ проекти”

Проектот ТАКСО организира обука на тема “Раководење и спроведување на ЕУ проекти” на 15-17 февруари 2016 година. Целта на обуката е да се развијат знаења и вештини… Read more “TACSO обука на тема “Раководење и спроведување на ЕУ проекти””