Повик за пријавување на обука за отворени податоци

Одличен настан организиран од Метаморфозис: Ве интересираат отворени податоци? Сакате да научите повеќе за нивната употреба и како тие полека го менуваат светот? Да добиете можност да… Read more “Повик за пријавување на обука за отворени податоци”

Инфо Семинар прекугранична соработка на ИПА Македонија-Бугарија 2014-2020

ЦИСР денеска со свој претставник присуствуваше на Инфо Семинарот организиран од страна на Техничкиот Секретаријат на ИПА програмата за прекугранична соработка помеѓу Македонија и Бугарија во Сандански.… Read more “Инфо Семинар прекугранична соработка на ИПА Македонија-Бугарија 2014-2020”