Летна школа 2014 ”Религија, Етничка припадност и Национализам”

Фондацијата Конрад Аденауер во соработка со Универзитетот “Евро-Балкан” Скопје,петте верски заедници и нашиот европски тинк-тенк партнер “Вилфрид Мартенс Центарот за Европски Студии” организираат летна школа насловена: “Религија,… Read more “Летна школа 2014 ”Религија, Етничка припадност и Национализам””