Повик за спонзорства и донации за проектот “USE-IT MAP OF SKOPJE: иновативна и интерактивна мапа за млади”

Во рамките на проектот “USE-IT MAP OF SKOPJE: иновативна и интерактивна мапа за млади”, Центарот за истражување, меѓугранична соработка и развој (ЦИСР) распишува Повик за спонзорства и донации од… Read more “Повик за спонзорства и донации за проектот “USE-IT MAP OF SKOPJE: иновативна и интерактивна мапа за млади””

Првиот ЦИСР Билтен / First CRCD Newsletter

Центарот за истражување, меѓугранична соработка и развој (ЦИСР) од оваа година ќе објавува три месечен билтен. Билтенот има за цел да ја информира јавноста за главните достигнувања и… Read more “Првиот ЦИСР Билтен / First CRCD Newsletter”