Програма Еразмус + ПОВИК ЗА ПРЕДЛОГ ПРОЕКТИ 2016 – EAC/A04/2015

Отворен е повик за предлог проекти на Програмата Еразмус + (Програма на Европска унија за образование, обука, млади и спорт) Повикот ги опфаќа трите акции на програмата:… Read more “Програма Еразмус + ПОВИК ЗА ПРЕДЛОГ ПРОЕКТИ 2016 – EAC/A04/2015”